Перші зубки дитини: що важливо знати батькам. Частина 2.

Перші зубки дитини: що важливо знати батькам. Частина 2.

Ознаки швидкого появи зубів у дитини

За кілька днів до появи зубчики ясна малюка стають червоними і набряклими, з'являється свербіж і підвищене слиновиділення, у дитини може піднятися температура тіла. Якщо імунітет ослаблений, прорізування зубів може супроводжуватися інфекційними захворюваннями, болем у вухах і носі, нежить, розлади травної системи. Також серед симптомів швидкого появи зубів: поганий апетит, відмова від грудей, почервоніння щічок. В цей час малюк все тягне в рот, прагнучи вгамувати свербіж в яснах, стає примхливим і нервовим, частіше плаче вночі.
 

Як полегшити біль у яснах під час прорізування зубів?

Це питання хвилює кожну люблячу матусю, адже біль своєї дитини вона переживає сильніше, ніж свою власну. Щоб полегшити больові відчуття в яснах малечі під час прорізування зубів, ви можете застосовувати спеціальні засоби: гелі та олії, розроблені для цієї мети. Застосовуйте їх так часто, як цього вимагає ситуація. Одночасно з нанесенням засобу робіть дитині легкий масаж ясен — це допоможе вгамувати свербіж, усунути дискомфорт і прискорить появу зубчики. Вашим надійним помічником у цей час може стати набір «Перший зуб» доктора Комаровського. Напевно, ви вже знаєте про таких іграшках як прорізувачі. Вони знадобляться для того, щоб малюк міг вгамувати свербіж в яснах і одночасно відволіктися від хворобливих відчуттів грою. В чому секрет таких іграшок? Всі прорізувачі яскраві і оригінальні, щоб привернути увагу малюка. Природно, дитина потягне іграшку в рот і спробує її погризти — саме на це і весь розрахунок. Завдяки рельєфній поверхні іграшки забезпечується легкий і приємний масаж ясен дитини, що допоможе усунути в них свербіж. У багатьох прорезывателях знаходиться всередині або вода, або термостійкий гель: в такому разі, перед тим як дати дитині іграшку, її потрібно на кілька хвилин покласти в холодильник або морозильну камеру — охолоджений наповнювач довго збереже низьку температуру, що також допоможе знизити больові відчуття в яснах.

Оскільки зараз у малюка буде підвищене слиновиділення, подбайте про наявність м'яких і зручних слюнявчиков, які захистять одяг малюка від вологи. Також слід частіше наносити на підборіддя і шию дитини захисний крем — це допоможе уникнути появи подразнення, лущення, почервоніння на шкірі. Нехай у вас під рукою завжди будуть м'які серветки, щоб вчасно витерти личко малюка і при цьому не пошкодити ніжну шкіру. Для догляду за першими зубками карапуза вам знадобляться спеціальні зубні щітки іл вам допоможуть наші гризунки,які ми виготовляємо спеціально для вас,і з ім'ям вашого крихти.Це відмінний масажер для ясен,і помічником для мами.

Перейти в каталог
Вітаємо Вас на ОПТОВОМУ сайті EASY HOBBY! Интернет магазин EASYHOBBY
На сайті вказані оптові ціни. Мінімальна сума замовлення складає 500грн. Якщо Ви хочете зробити невелике замовлення (менше 500грн) переходите на наш роздрібний сайт (без мінімальної суми замовлення).