Як зробити тримач для пустушки своїми руками?

Як зробити тримач для пустушки своїми руками?

Як зробити силіконовий тримач своїми руками?

Ми, компанія EASY HOBBY - фурнітура для виготовлення держаків для пустушок і гризунків з харчового силікону  вирішили відповісти на це питання і зробити для Вас навчальне відео з докладним описом процесу плетіння виробу.
 

 

Як зібрати силіконовий тримач для пустушки або грызунка?

Для виготовлення виробу нам знадобляться:

1. кліпса пластикова біла

2. кругла намистина 12 мм троянда-кварц

3. круглі намистини 12 мм світло-сірі

4. круглі намистини 15 мм білі

5. круглі намистини 15 мм троянда-кварц

6. намистина кругла 9 мм троянда-кварц

7. намистини-літери 

8. плоскі роздільники між літерами

9. роза велика троянда-кварц

10. намистина корона біла

11. намистина квіточка звичайний білий

12. намистини сердечка

13. нейлоновий шнур

14. гризунок лисичка троянда-кварц

15.. Голка(булавка/маленькі ножиці)

16.. Запальничка

 

Перш за все, перед тим, як робити іменний тримач для пустушки , Вам необхідно викласти з силіконових намистин макет.

Коли макет готовий, можна приступати безпосередньо до плетіння іменного силіконового держателя.

 

Як надійно виготовити іменний тримач для пустушки або грызунка?

Перша задача – це закріпити пластикову кліпсу. Для цього Вам необхідно зробити невелику петлю з нейлонового шнура і протягнути її через підставу кліпси. Кінці шнура пропустіть через петлю. Щоб кріплення виглядало естетично, і було при цьому достатньо міцним, просуньте обидва кінці шнура через підставу кліпси ще раз.

Тепер можна зав'язати вузол. Потім обріжте другий кінчик шнура так, щоб його довжина дорівнювала двом силіконовим бусин і запаяти край за допомогою запальнички. Тепер нанизайте 2 перші намистини, сховавши обрізаний кінчик в крайню намистину. Допомагайте просмикувати  шнур в отвір намистин голочкою (булавочкой, ножицями). Зав'яжіть вузол.

Далі нанизуйте наступні силіконові намистини підряд, роблячи узелочки кожні 2 намистинки. Ви можете робити вузлики і через кожну намистину, і через 3 намистини, на Ваш розсуд. Мета вузликів – не дати держателю  надалі розтягнутися. Намагайтеся, щоб всі намистини щільно прилягали один до одного - це також забезпечить збереження форми Вашого виробу.

Між намистинами-літерами можна не робити вузлики – так ланцюжок буде більш гнучкою і зручною для малюка. Нанизавши всі силіконові намистини, робимо петлю довжиною приблизно в 3-4 пальці, щоб в подальшому в неї легко можна було просмикнути пустушку або силіконовий гризунок.

Зав'язуємо міцний вузол і обрізаємо шнур так, щоб його кінчик заховати в останні 2 намистини (так, як ми робили це на самому початку). Край шнура попередньо запаюють запальничкою.

 
Іменний силіконовий тримач своїми руками готовий!
 

Тепер Ви без праці можете протягнути в петельку пустушку або силіконовий гризунок.
 

Всю необхідну фурнітуру для виготовлення іменного силіконового тримач для пустушки або грызунка Ви можете знайти в інтернет-магазині EASY HOBBY - фурнітура для виготовлення держаків для пустушок і гризунців з харчового силікону

 
 
Дивіться Майстер-клас : тримач для пустушки або гризунця своїми руками
 
 
Перейти в каталог
Вітаємо Вас на ОПТОВОМУ сайті EASY HOBBY! Интернет магазин EASYHOBBY
На сайті вказані оптові ціни. Мінімальна сума замовлення складає 500грн. Якщо Ви хочете зробити невелике замовлення (менше 500грн) переходите на наш роздрібний сайт (без мінімальної суми замовлення).